Privacy Policy

 

Privacy & Cookie Policy camping/ b&b / vakantiehuisje Weideblik.

Voor elk sitebezoek, reservering, informatie aanvraag, transactie of overeenkomst geldt onderstaande Privacy Policy en Cookie beleid.

Camping / b&b / vakantiehuisje Weideblik.

Gevestigd op de Oude Bosschebaan 35. 5268KS Helvoirt.  Geregistreerd bij de KVK onder nummer 16087122  en met het BTW nr. NL8057.72.066.B01.  Respecteert de privacy van alle gebruikers van haar websites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om onze diensten zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Camping / b&b / vakantiehuisjes Weideblik zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan IT- ondersteunende, en wettelijke belanghebbende  ter beschikking stellen.

Bewaartermijn.

In het algemeen bewaren wij je gegevens niet langer dan nodig is voor het doeleinde waarvoor we je gegevens hebben verzameld. Hierna verwijderen we deze gegevens. Soms moeten we bepaalde gegevens toch nog langer bewaren. Hiervoor hanteren wij dan een bewaartermijn van 7 jaar. Het gaat hierbij om de volgende gevallen:

Camping /B&B/ Vakantiehuisje Weideblik gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 

 

E-mail.

Het kan zijn dat de e-mails of andere berichten die u naar ons stuurt, worden opgeslagen. Deze persoonsgegevens worden dan opgeslagen op onze beveiligde servers. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/ of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten. Na de beëindiging van onze diensten worden deze e-mails en andere berichten verwijderd van onze beveiligde servers.

Geautomatiseerde besluitvorming.

Camping / B&B / Vakantiehuisjes Weideblik. maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming of profilering op basis van uw persoonlijke gegevens.

Cookies. 

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer.  Camping/ b&b / vakantiehuisjes Weideblik gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Ook stellen cookies ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze website. Hierdoor kunnen wij verbeteringen aanbrengen in onze dienstverlening en de website beter aanpassen aan de wensen van onze bezoekers. Deze persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden en/ of voor andere doelstellingen gebruikt dan het uitvoeren van onze diensten. Indien gewenst, is het mogelijk om uw browser zo in te stellen dat u tijdens het reserveren of informatie aanvraag bij camping / b&b / vakantiehuisjes Weideblik geen cookies ontvangt. Het is mogelijk dat sommige functies en –services op onze website, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Camping / B&B / Vakantiehuisjes Weideblik verkoopt u gegevens niet.

Camping / B&B / Vakantiehuisjes Weideblik zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de overeengekomen diensten. Wij verstrekken uw gegevens niet buiten de EU en/of internationale organisaties. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij camping/ b&b / vakantiehuisjes Weideblik.

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd op onze beveiligde servers en vertrouwelijk worden behandeld.

Veranderingen.

Dit privacy beleid is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op onze website van . camping / b&b / vakantiehuisjes Weideblik

Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van onze site, kunnen leiden tot wijzigingen in ons privacy beleid. De meest up to date versie van ons privacy beleid staat altijd op onze website. Wij raden u daarom aan om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Wij zijn van mening dat het belangrijk is om transparant te zijn over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan. Met deze privacy- en cookie policy proberen we u duidelijkheid en transparantie te bieden. Hebt u desondanks nog vragen over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, neem dan contact met ons op via info@weideblik.nl.

Uw rechten omtrent uw gegevens.

Verder willen wij u wijzen op uw recht op inzage en recht op correctie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@weideblik.nl.

Klachten.

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen via info@weideblik.nl. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Namens camping / b&b / vakantiehuisjes Weideblik hopen wij u vertrouwen  in ons privacy beleid  niet te schade.

Wim en Tonny van Hal.

 

 

 

  • ANWB
  • ANWB
  • ANWB
  • ANWB

Cookie policy

Minicamping Weideblik gebruikt cookies om bijvoorbeeld de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u meer wilt weten over deze cookies ga dan naar Minicamping weideblik.nl/cookie-policy. Bij akkoord op deze cookie policy geeft u Minicamping Weideblik toestemming voor het gebruik van optimale cookies op onze websites. Klik op “Instellingen aanpassen” om uw voorkeuren te wijzigen.

Cookies accepteren Instellingen aanpassen